Bursa ekibinden kritik galibiyet! 3 puan 3 golle geldi

Mavi siyahlılar, Akhisar karşısında net bir skorla galip geldi… 3 puanı 3 golle alan TECO Karacabey Belediyespor mağlubiyet serisine son vererek kritik bir galibiyete imza attı.

Bursa ekibinden kritik galibiyet! 3 puan 3 golle geldi

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup 14. hafta maçında TECO Karacabey Belediyespor, sahasında konuk ettiği Akhisarspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi ve puanını 13’e yükseltti.

Mustafa Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda oynanan maça Karacabey Belediyespor hızlı başladı. Mavi siyahlılar, 14. dakikada Umut Sözen’in kullandığı kornerde seken topa arka direkte dokunan Enes Karakuş’un attığı golle 1-0 öne geçti.

Bu golden 6 dakika sonra ise savunma arkasına çok iyi sarkan Karacabey Belediyesporlu Berk Ali sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak farkı ikiye çıkardı ve mavi siyahlılar devre arasına 2-0 önde girdi.

Fotoğraf: Emre KURTBAY

LİDERE KONUK OLACAK

Karşılaşmanın ikinci yarısında Akhisarspor daha etkili gibi görünse de Karacabey Belediyespor önemli kontrataklar yakaladı. Mavi siyahlı ekip, Berk Ali ve oyuna sonradan giren Ömer Yıldız’la yakaladığı pozisyonları değerlendirmezken Karacabeyli savunma oyuncusu Denis Meriç bir topu çizgiden çıkarmayı başardı. Dakikalar 88’i gösterdiğinde ise Ömer Yıldız sağ taraftan açılan ortada iyi bir kafa vuruşu yaparak skoru 3-0’a taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karacabey Belediyespor sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı. Mavi siyahlılar, 27 Kasım Cumartesi günü lider Pendikspor’a konuk olacak.

STAT: Mustafa Fehmi Gerçeker

HAKEMLER: Mehmet Şükrü (**), Çağlar Demirkıran (**), Emre Demirel (**)

GOLLER: Dk. 14 Enes Karakuş, Dk. 20 Berk Ali, Dk. 88 Ömer Yıldız (Karacabey Belediye)

SARI KARTLAR: Kaan, Enes Kayar (Karacabey Belediye), Recep (Akhisarspor)

TECO KARACABEY BELEDİYE: Hüseyin (***), Ahmet (***), Denis (***), Berk Ali (***) (Dk. 84 Ömer Faruk), Bekir (***), Umut (***) (Dk. 70 Ömer *), Enes Karakuş (***) (Dk. 60 Ömer Yıldız **), Hamza (***) (Dk. 84 Enes Kayar), Kaan (***) (Dk. 84 Berke), Sadık Arda (***), Muhammed Rıdvan (***)

AKHİSARSPOR: Halil (*), Furkan (*) (Dk. 46 Yusuf *), Yavuz (*) (Dk. 46 Recep *), Serkan (*), Mert (*), Bertuğ (*), Yusuf (*), Semih (*), İbrahim (*) (Dk. 74 Halil İbrahim *), Gökmen (*) (Dk. 46 Bora *), Kemal (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X