Bursa ekibine şok! Averajla kupanın dışında kaldı

Son gün maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor’dan set alamayan Bursa ekibi Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley’e veda etti.

Bursa ekibine şok! Averajla kupanın dışında kaldı

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley’de Ankara’daki C Grubu’nda yer alan ve ilk iki maçında Sarıyer Belediyespor ve Kuzeyboru’yu 3-1’lik skorlarla yenen Nilüfer Belediyespor, üçüncü ve son maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 yenilerek averajla kupanın dışında kaldı.

Başkent Spor Salonu’ndaki mücadelenin ilk setini 34-32 kaybeden Bursa ekibi, diğer setleri de 25-20 ve 25-22 kaybetti.

Bu sonucun ardından grupta 3 takım 6’şar puana ulaşırken, lider Kuzeyboru’nun ardından 2. sırayı alan Aydın BBSK adını çeyrek finale yazdırdı, Nilüfer Belediyespor ise organizasyona veda etti.

VAKIFBANK VE FENER DE KATILDI

12 takımın katılımıyla Bursa, İzmir ve Ankara’da oynanan maçlar sonunda gruplarında ilk 2 sırayı elde eden Türk Hava Yolları, PTT, Galatasaray HDI Sigorta, Eczacıbaşı Dynavit, Kuzeyboru ve Aydın BBSK çeyrek finale yükseldi. Geçen sezon ligi ilk iki sırada bitiren VakıfBank ve Fenerbahçe Opet’in de katılacağı çeyrek final maçlarının oynanacağı merkez ve tarihler Voleybol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X