Bursa ekibine sürpriz ziyaretçi… Tesislere hayran kaldı…

Karacabey Belediyespor’u yönetimini ziyaret eden Teknik Direktör Hikmet Karaman, Bursa ekibinin tesislerine övgü yağdırdı.

Bursa ekibine sürpriz ziyaretçi… Tesislere hayran kaldı…

Teknik Direktör Hikmet Karaman, geçtiğimiz sezon şampiyon olarak TFF 2. Lig’e yükselen Karacabey Belediyespor’u ziyaret etti.

Karacabey Belediyespor’un tesislerini ziyaret eden Karaman’ı, Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker, Bursaspor eski Başkanı ve Karacabey Belediyespor Asbaşkanı Remzi Cinoğlu, Karacabey Belediyespor yöneticileri ve Karacabey Belediyespor Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz ağırladı.

BAŞARI DİLEDİ
Karacabey Belediyespor’un tesislerini görünce hayran kaldığını ifade eden Hikmet Karaman, “Bu tesisler Süper Lig’de mücadele eden bazı kulüplerde bile yok. Tesislere gerçekten hayran kaldım. Karacabey Belediyespor güzel bir planlamayla birlikte Türkiye’nin sayılı kulüplerinden biri haline gelir. Karacabey Belediyespor’a 2. Lig’de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker de Hikmet Karaman’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X