Bursa ekibinin başkanı değişti

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcimiz olan Bursa Uludağ Basketbol’un yüzde 50 hissesini satın alan Aşkın Değirmenci, başkanlık görevini Berk Aladağ’dan teslim aldı.

Bursa ekibinin başkanı değişti

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve EuroCup Women’da mücadele edecek Bursa Uludağ Basketbol’da kulüp başkanı değişti.

Bursalı işinsanı ve spor yöneticisi Aşkın Değirmenci, kulübün yüzde 50’lik hissesini satın alarak yeşil beyazlı kulübün yeni başkanı oldu.

Eski başkan Berk Aladağ, Başantrenör İzzat İsmail ile oyuncular İpek Garip ve Efsun Çelik’in katılımıyla düzenlenen lansmanda konuşan Aşkın Değirmenci, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve TBF Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer başta olmak üzere kendisine destek olanlara teşekkür etti.

AVRUPA’DA BAŞARI HEDEFLİYORUZ

Bursa’yı her alanda başarıyla temsil etmek istediklerini kaydeden Değirmenci, “Bizler bu yatırımı yaparken aklımızda olan tek şey Bursaspor gibi bu şehri her alanda temsil edebilmek ve özellikle Avrupa kupalarında başarılar elde edip, kadın basketbolunda da Bursa’nın varlığını hissettirmektir. Sizlerin de desteğiyle bunu başaracağız” dedi. Başkanlık görevini devreden Berk Aladağ ise, Kendisi kulübümüzün %50 hisselerini alarak aramıza katıldı. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla karar alarak kendisini yeni başkanımız olarak belirledik. Bursa’ya değer katmaya çalışan kulübümüzün ilerlemesinde yeni soluk getiren Aşkın Değirmenci’ye teşekkür ederiz. Bizler her zaman yanındayız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X