Bursa ekibinin oyuncusu en iyi 5’e seçildi

Bursa’nın basketboldaki temsilcilerinden TOFAŞ’ın oyuncusu Austin Wiley, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 2023-2024 sezonunun en iyi beşine, Pınar Karşıyaka’dan Vernon Carey ise sezonun en iyi ikinci beşine seçildi.

Bursa ekibinin oyuncusu en iyi 5’e seçildi

Sırbistan başkenti Belgrad’daki yarınki Lenovo Tenerife ile Unicaja arasındaki final maçıyla tamamlanacak Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde sezonun en değerli oyuncusu İspanya’nın Lenovo Tenerife takımından Marcelinho Huertas seçilirken, TOFAŞ’tan Austin Wiley sezonun en iyi beşinde, Pınar Karşıyaka’dan Vernon Carey de sezonun en iyi ikinci beşinde yer aldı.

Organizasyonda ödüle layık görülenler şunlar:

Yılın başantrenörü: Vasilis Spanoulis (Peristeri)

Sezonun en iyi savunma oyuncusu: Howard Sant-Roos (UCAM Murcia)

En iyi genç oyuncu: Tidjane Salaun (Cholet Basket)

Sezonun en iyi beşi: Marcelinho Huertas (Lenovo Tenerife), Joe Ragland (Peristeri), Kendrick Perry (Unicaja), David Kravish (Unicaja), Austin Wiley (TOFAŞ)

Sezonun en iyi ikinci beşi: Hunter Hale (Promitheas Patras), Dylan Ennis (UCAM Murcia), Levi Randolph (Hapoel Kudüs), Dylan Osetkowski (Unicaja), Vernon Carey (Pınar Karşıyaka)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X