‘Bursa ekonomiye yön veriyor’

Vali İzzettin Küçük, Bursa’nın ülke ekonomisine yön veren bir şehir olduğunu söyledi.

‘Bursa ekonomiye yön veriyor’

Küçük, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve yönetim kurulu üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada, Bursa’ya övgüler dizdi. Bursa’nın ülke ekonomisine yön veren bir kent olduğunun altını çizen Küçük, ”Şehrimizi daha iyi noktalara taşımak amacıyla kent dinamikleriyle birlikte hareket edeceğiz” dedi. Küçük, Bursa’nın ticaret ve sanayi alanındaki potansiyeli ile Türkiye’nin ender şehirlerinden birisi olduğunu, kentin başarıları ile Türkiye’ye rol model olduğunu vurguladı.

TEKNOSAB HEYECAN VERİCİ

BTSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Küçük, ”Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (TEKNOSAB) projesi beni heyecanlandırdı. Türkiye’nin ihracat hedeflerine ulaşmasında yüksek teknolojinin önemli bir yeri var. Bu noktada TEKNOSAB, Türkiye’ye ve kentimize ivme kazandıracak bir proje. Bu önemli projeyi biran evvel tamamlamalıyız” diye konuştu. BTSO Başkanı İbrahim Burkay ise, Vali Küçük’e ”Bursa’ya hoş geldiniz. Sizlerin liderliğinde kentimize değer katan çalışmalarımıza devam

edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X