Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası’ndan görkemli kutlama

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası, 23. yaşını ünlü müzik grubu Rubato’nun sahneye çıktığı görkemli gala gecesiyle kutladı.

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası’ndan görkemli kutlama

Ünal ÖZBAY

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Geceye Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası üyelerinin yanı sıra, diğer illerden gelen emlak odaları başkanları, iş insanları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, “2022 yılı bizim için seçimle başlayıp sırasıyla Bursa’da yanan meşale diğer illere tezahür etmiştir. Bu yıl içerisinde SMA hastalarına, Milli Eğitim’e bağlı okullarımıza, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarda bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Türk Sanat Musikisi korosunu kurduk. Bunu da güçlendirerek devam etmeyi temenni ediyoruz. 2022 yılı her ne kadar sancılı geçse de yine de geçmiş verilere göre sektörümüz bu süreçte de ekonomik sıkıntıları diğer meslek dallarına göre daha rahat atlatmıştır. Önümüzdeki yıl sektör için bereketli ve satış hacminin yüksek olacağı bir yıl gibi gözükmektedir” dedi.

Gecede sahneye çıkan Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Türk Sanat Müziği Korosu, konuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Gecenin destekçilerinden olan Atış Şirketler Grubu adına Ceo Ahmet Atış da, yaptığı konuşmada gayrimenkul firmalarının her zaman yanında olduğunu vurguladı.

Balonun finalinde sahne alan Rubato, kulakların pasını sildi.

Gecede sahneye çıkan Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Türk Sanat Müziği Korosu, konuklara eğlenceli anlar yaşattı. Keman resitalinin seyircilerle buluşmasının ardından gecenin finalinde Rubato sahne alarak, keyif dolu bir konsere imza attı.

Gece için hazırlanan 23. yıl pastası alkışlar eşliğinde kesildi.
Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi
Atış Şirketler Grubu Ceo’su Ahmet Atış
Arzu Göç
Ayşen Aşçı
Ayşenur Yılmaz
Burcu Turgut
Dilek Uçar
Esra Çetin
Filiz Çakmak
Filiz Selamet, Şule Üçerler
Funda-Murat Aymaz
Ilgin İnan
Kübra Kılıç
Kübra Turhan
Melek Poyraz
Mukaddes Beyazıt
Müge Kalınoğlu
Seçil Sarıoğlu
Seda ve Osman Özelif
Semra Keskinkılınç
Sinem Özay
Şafak Kahveci
Tuğçe Alat
Ülkü ve Metin Gümüş
Zeynep Sezen Çerşit

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X