Bursa Emniyet Müdürü Yıldız’dan Rektör Ulcay’a ziyaret

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Bursa Emniyet Müdürü Yıldız’dan Rektör Ulcay’a ziyaret

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru ile Genel Sekreter Doç. Dr. İsmail Sağlam’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ulcay, Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesinin daha güvenli hale gelmesi için en az 400 güvenlik görevlisine ihtiyaç bulunduğunu söyledi. Ulcay, üniversitenin gerek çalışanlar gerek öğrenciler açısından güvenli hale gelmesi için yerleşke giriş çıkışlarının denetim altına alınması gerektiğini, bunun için hemen çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Yıldız ise, 60 bin öğrencisiyle Uludağ Üniversitesi’nin kentin güvenliğinin önemli bir parçası olduğuna işaret ederek, “Bu kapsamda üniversitenin güvenliği için her türlü desteği vermeye hazırız. Bursa, Türkiye’de en güvenli illerimizden biridir. Bunun sürekliliğini sağlamak da bizim görevimizdir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X