Bursa Emniyetinde gece yarısı devir teslim

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Selami Yıldız, gece yarısı Sabri Durmuşlar’dan görevi teslim aldı.

Bursa Emniyetinde gece yarısı devir teslim

Bursa Emniyet Müdürlüğüne atanan Polis Başmüfettişi Selami Yıldız, dün gece görevine resmen başladı. Dün gece Bursa’ya gelen Yıldız, Durmuşlar’a verilen veda yemeğinin ardından emniyete gelerek, görevi devraldı. Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve personelle tek tek vedalaşan Durmuşlar’ı, Yıldız uğurladı.

Öte yandan Durmuşlar için bir veda yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan Durmuşlar, “Yaklaşık bir seneyi aşkın Bursa’da görev yaptım. Güzel ve başarılı bir yıl geçirdik. Yapmış olduğumuz çalışmalarda bütün kurumlarımızın valimizin, belediye başkanımızın, jandarmanın ve diğer bütün kurumlarla birlikte güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Emniyet müdürü olarak yaptığımız çalışmalarda güzel sonuçlar elde ettik. Tabi bu görev tek başına yürümüyor. Bu mesleği yürütülmesinde mesai arkadaşlarım ve meslektaşlarım her türlü fedakarlığı göstererek bana destek oldular. Ben görev yaptığım görev süre içerisinde her türlü fedakarlığı gösteren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bursa bizim için çok güzel bir tecrübe oldu. Çok güzel günler geçirdik dolayısıyla Bursa’da geçirdiğim güzel günleri unutmayacağım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X