Bursa futbolunda nefesler tutuldu! Mustafa Er’den sürpriz ziyaret…

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, 2.Lig’in kapısına dayanan Bursa Yıldırım’ın ziyaret ederek, “İnşallah pazartesi akşamki final maçını kazanır ve 2.Lig’e yükselerek emeğinizin karşılığını alırsınız” dedi.

Bursa futbolunda nefesler tutuldu! Mustafa Er’den sürpriz ziyaret…

Misli.com 3. Lig 4.Grup’u ikinci sırada tamamladıktan sonra play-off maçlarında önce 1954 Kelkit’i ardından da 68 Aksaray Belediyespor’u safdışı bırakarak 2.Lig’in kapısını aralayan Bursa Yıldırımspor’da pazartesi akşamı saat 20.00’de Eskişehir’de Isparta 32 ile oynanacak final maçı öncesinde moraller yerinde.

2.Lig’e yükselmekten başka bir düşüncesi olmayan mavi beyazlı ekibi bir destek de Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er’den geldi.

BAŞARI DİLEDİLER
Mustafa Er ile birlikte Bursaspor Futbol Okulları Koordinatörü Aykut Turan, Bursasporlu eski futbolcu ve Futbol Okulları Antrenörü Bekir Ozan Has, Futbol Okulları Merkez Koordinatörü Murat Şengül, Bursaspor Futbol Okulları Antrenörü Fatih Eroğlu, Bursa Yıldırımsporlu futbolcular ve aynı zamanda TÜFAD Bursa Şubesi başkanı olan Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir’e başarı dileğinde bulunup tatlı ikram etti.

GÖNLÜMÜZ SİZİNLE
Mustafa Hoca burada futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, “Sezonun son haftasında oynadığınız Kozan maçından sonra o moral bozukluğuyla play-off’larda geri dönüş yapmanız büyük başarı. İnşallah pazartesi akşamki final maçını kazanır ve 2.Lig’e yükselerek emeğinizin karşılığını alırsınız. Şampiyon olmanızı çok istiyoruz. Final maçında gönlümüz sizinle birlikte. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞARACAĞIZ
Bursa Yıldırımpor Teknik Direktörü Sait Ulvi Özdemir de ziyaretlerinden dolayı Mustafa Er ve Bursaspor Futbol Okulu yöneticilerine teşekkür etti.

Sait Hoca ayrıca, “Aslında normal sezonda 2.Lig’e çıkmamız gerekiyordu ama olmadı. Belki de geçen sezon BAL’da play-off oynayacaktık. Pandemi nedeniyle oynamadan 3.Lig’e çıkmıştık. İnanıyorum ki bu sene de play-off oynayıp 2.Lig’e çıkacağız. Diğer karşılaşmalarda olduğu gibi oyun disiplininden kopmadan, telaş yapmadan oynarsak şampiyonluğa ulaşırız. Bu kadronun çok az takviye ile 2.Lig’de de güzel işleri başaracağına inanıyorum” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X