Bursa Hayvanat Bahçesi’nin yeni misafirleri

Bursa Hayvanat Bahçesi’ne (Bursa Zoo) Almanya’dan getirilen “Bella” ve “Pebbles” adlı foklar, geçici mekanlarına yerleştirildi.

Bursa Hayvanat Bahçesi’nin yeni misafirleri

Frankfurt Hayvanat Bahçesi’nden getirilen ”Bella” ve “Pebbles” adlı Güney Afrika kürklü foklar, geçici mekanlarına konuldu. Foklar, gün boyunca bakıcılarının verdiği balıkları ve özel vitaminleri yedi.

Sıcak havaya alışkın oldukları belirtilen 10 yaşlarındaki iki fok ve yeni gelecek penguenler için özel yaşam alanı hazırlanıyor. Ekipler, büyük bir havuzu bulunacak alanın kısa zamanda tamamlanması için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Bursa Hayvanat Bahçesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bursa Zoo’da 8 yıl öncesine kadar 72 olan tür sayısı 112’ye, 650 olan hayvan sayısı da bin 150’ye yükseldi.

Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliğine üye olan Bursa Hayvanat Bahçesi, bu nedenle getirilen hiçbir hayvana ücret ödemiyor. Bursa’ya ayrıca gergedan ve fil getirilmesi hedefleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X