Bursa için güç birliği

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 ilçe ve bin 70 mahalleye hizmet götürdüklerini belirterek, valilik öncülüğündeki her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bursa için güç birliği

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, son valiler kararnamesinde Bursa’ya atanan Vali İzzettin Küçük’ü Heykel’deki tarihi valilik binasında ziyaret etti.

​Vali Küçük ile güzel bir dönem yaşanacağını dile getiren Başkan Altepe, “Valimizin liderliğinde, öncülüğünde çalışmaya hazırız. Zaten bütünşehir yasasından sonra bütün yerleşim birimlerinde Büyükşehir Belediyesi var. Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü 17 ilçe bin 70 mahallede ortaya koyarak, valiliğin eli kolu olacağız” dedi.

Vali İzzettin Küçük ise, Bursa’nın insana hayat veren, enerjisi olan bir şehir olduğunu söyledi. Bursa’yı daha da yüceltmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Küçük, “Önceliğimiz Bursa’nın menfaatleri. Bu iş Büyükşehir’in işi, şu iş başka kurumun işi demeden çalışacağız. Bizim tek mükafatımız halkımızın memnuniyeti olacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X