Bursa için kritik gün

Futbolda Karacabey Birlik, 3.Lig’e tutunma maçına çıkarken, basketbolda Bursaspor Durmazlar, Afyon önünde 2-0’ın peşinde. Voleybolda Büyükşehir Belediyespor da, Çanakkale karşısında Avrupa şansı arıyor. Hentbolde ise, Mudanya, Süper Ligi’n kapısında…

Bursa için kritik gün

Bursa ekipleri bugün oldukça kritik sınavlara çıkacak. Spor Toto 3. Lig’de ilk sezonunu geçiren Karacabey Birlikspor, bugün evinde ligde kalabilmek için Ankara Demirspor’la karşı karşıya gelecek. Bursa ekibi, saat 15.30’da sahasında ağırlayacağı Başkent temsilcisini yenip, düşme tehlikesi yaşayan rakiplerinden birinin de kaybetmesini bekleyecek. Voleybol Sultanlar Ligi’nde 5.’lik mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor da saat 17.00’de Çanakkale Belediyespor’u ağırlayacak. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı yeşil beyazlılar, kazanırsa seride 1-0 öne geçecek ve Avrupa için avantaj yakalayacak.

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

Türkiye Basketbol Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Bursaspor Durmazlar da play-off ikinci maçında Afyon Belediyespor’u ağırlayacak. Seyircisiz oynanan ilk maçta rakibini mağlup ederek seride 1-0 öne geçen Potanın Timsahları, Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.00’de bu kez taraftar desteğini de arkasına alacak ve seriyi 2-0’a taşımaya çalışacak. Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor ise Süper Lig için bugün sahada olacak. Bursa ekibine, Mudanya Spor Salonu’nda saat 15.00’te karşılaşacağı 1453 Üsküdar karşısında 1 puan yetiyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X