Bursa için önemli gün! Çifte zafer olsun…

TOFAŞ Bursa’da saat 20.00’de Fransız temsilcisi SIG Strasbourg’u ağırlarken, Frutti Extra Bursaspor ise 20.30’da Yunanistan’da Promitheas Patras karşısında galibiyet arayacak.

Bursa için önemli gün! Çifte zafer olsun…

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki iki temsilcimiz TOFAŞ ile Frutti Extra Bursaspor bu akşam Avrupa mesaisinde parkeye çıkacak. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda lider durumda bulunan TOFAŞ, 4. hafta mücadelesinde Fransız temsilcisi SIG Strasbourg’u ağırlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mavi yeşilliler deplasmanda 74-72 mağlup ederek liderlik koltuğunu devraldığı rakibini taraftarının desteğiyle bir kez daha devirerek zirvedeki yerini korumak istiyor.

TİMSAH 25 SAYI FARK ATMIŞTI

Tarihinde ikinci kez Avrupa heyecanı yaşayan Frutti Extra Bursaspor, 7Days EuroCup B Grubu dördüncü maçında bugün Yunanistan’da Promitheas Patras karşısında üst üste üçüncü galibiyetini elde etmek için parkeye çıkacak. Dimitris Tofalos Spor Salonu’ndaki karşılaşma TSİ 20.30’da başlayacak. Potanın Timsahları, geçen sezon Bursa’da 93-84 yenilip, Yunanistan’da 25 sayı farkla 100-75 mağlup etme başarısı gösterdiği rakibini bir kez daha devirerek Avrupa’daki çıkışını sürdürme hedefinde. Frutti Extra Bursaspor 3 maçta 2 galibiyet 1 yenilgiyle 5. sırada yer alırken, üç maçını da kaybeden Promitheas Patras ise 10 takımlı grubun son basamağında bunuyor.

TOFAŞ-SIG Strasbourg
20.00/Tivibu Spor 2

Promitheas Patras-FE Bursaspor
20.30/S Sport 2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X