‘Bursa İpeği’ öğretmenlerin de gözdesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve koordinasyonu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı’nca sağlanan ‘Bursa İpeği Yeniden Hayat Bulacak’ projesine öğretmenler de destek oluyor.

‘Bursa İpeği’ öğretmenlerin de gözdesi

Proje kapsamında ziyaret edilen okullarda öğretmenler ve öğrenciler, kent belleğinin önemli bir parçası olan ‘Bursa İpeği’nin oluşum safhalarını ilgiyle öğreniyor. Proje bünyesinde ‘İpek Böceği Besleme Seti’, ipekböceğinin kozaya dönüşüm sürecini öğrencilere canlı olarak gösteriyor. Proje için Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı’na müracaat eden Davut Dörtçelik İlkokulu öğretmenleri ise kentlilik bilincinin gelecek nesillere aktarılması adına önemli bir adım attı. Öğrencilerini projeye katılmaları konusunda destekleyen eğitmenler, konuyla ilgili detaylı bilgi aldılar. Öğretmenler, ‘Bursa İpeği’ni yeniden gündeme taşıyarak, dünya ülkelerine ipeği yeniden tanıtma fırsatını sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X