Bursa iş dünyasında ‘yardım’ yarışı

Bursa’da 22 yıldan bu yana çalışmalarını sürdüren Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun 264. aylık toplantısı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bursa iş dünyasında ‘yardım’ yarışı

Altıparmak Temsilcilik Binası’ndaki toplantıda, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, iyilikte yarışan 80’i aşkın sivil toplum kuruluşunun bir bütün olarak hareket ettiği platformun üyelerine hayata geçirdiği projelerden dolayı teşekkür etti. Manevi iklimin hakim olduğu Ramazan ayında BTSO öncülüğünde kurulan iftar sofralarıyla son 5 yılda 300 bine yakın Bursalının aynı masa etrafında orucunu açtığını belirten Burkay, Bursa iş dünyasının aşevi projesinin yanı sıra yurt içinde ve yurt dışında tüm ihtiyaç sahiplerine sağladığı desteklerle sosyal duyarlılığın en güzel örneklerini verdiğini kaydetti. 

Bursa iş dünyasının yardım organizasyonlarına karşı sergilediği duyarlılığın Türkiye’ye örnek olduğunun altını çizen Burkay, ”BTSO üyelerimiz hayırseverlik konusunda adeta yarış içerisinde” dedi. Gönüllü Kuruluşlar Platformumu İcra Kurulu Başkanı Burhan Sayılgan da, Bursa’da platform çatısı altında yer alan kurum ve kuruluşlar tarafından 6 bin 500 yetime bakıldığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X