Bursa iş dünyasından Hisarcıklıoğlu’na destek

Bursa iş dünyası temsilcileri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Bursa iş dünyasından Hisarcıklıoğlu’na destek

Hisarcıklıoğlu, buradaki konuşmasında ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, ‘’Burası sizin kendi eviniz. Bu iş bir takım çalışmasıdır. Kuş alayıyla uçar.

Hiçbir kuş tek başına mesafe kat edemez. TOBB’da bir başarı varsa bütün oda ve borsa başkanlarımın ortak başarısıdır. Evin içinde huzur varsa başarı gelir.

Bugüne birlik ve beraberlikle geldik. Bu başarının gerçek sahibi ve mimarları 365 oda ve borsadır. Başarısızlık varsa bunun faturası da benimdir. Verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Bursa heyeti adına konuşan Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, önümüzdeki günlerde yapılacak olan TOBB Genel Kurulu’nda Rifat Hisarcıklıoğlu’na tam destek vereceklerini vurguladı.

ÇABA VE HEYECANINI BİLİYORUZ

TOBB’un birçok önemli projeyi hayata geçirdiğini ve gelecek dönemde de bunların devam edeceğine inandıklarını dile getiren Matlı, ‘’Sayın Başkanımızın Türk iş dünyasının en iyi şekilde temsili konusunda sarf ettiği yoğun çaba ve heyecanını biliyoruz.

Onun için kendisinin yeni döneme ilişkin bizleri temsil etmesini gönülden talep ediyor ve bu hususta yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Bursalı heyet TOBB’daki temaslarının ardından geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerinin ardından güven tazeleyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HEYETTE KİMLER YER ALDI?

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na desteğini bildiren Bursalı heyette şu isimler yer aldı: ”Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin Uzkınay, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Yenişehir Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca ve Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X