Bursa iş dünyasından teröre tepki

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Kayseri’deki terör saldırısını tel’in ederek, “Ülkemizin birliğine ve kardeşliğine kast eden hain oyunlar karşısında asla inancımızı kaybetmeyeceğiz” dedi.

Bursa iş dünyasından teröre tepki

Şer mihraklarının hain yüzlerini bu kez Kayseri’de gösterdiğini söyleyen Burkay, “Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğüne kast eden hain saldırılara karşı tek yürek olmaya devam edeceğiz. Terör saldırıları, darbe girişimleri ve ekonomik oyunlarla ülkemizin istikrarı ve huzuru bozulmak isteniyor. Memleketimizin birlik ve bütünlüğünü kast eden bu hain senaryolara karşı milli birlik içinde durduğumuz sürece terör asla hedefine ulaşamayacak.

Terörün ve kirli oyunların karşısında asla yılmayacak inancımızı kaybetmeyeceğiz. Hazreti Mevlana’nın vefat yıldönümünde milletimizin birliğini, birlikte yaşama iradesini ve geleceğimizi hedef alan bu kalleş saldırıyı lanetliyoruz. Hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X