Bursa karması finalde

Muğla’da 3 gün süren Voleybolda Anadolu Yıldızlar İl Karmaları Yarıfinal Grubu’nda 3 maçını da set vermeden kazanan Bursa ekibi final grubuna yükseldi.

Bursa karması finalde

Voleybolda Anadolu Yıldızlar İl Karmaları Yarıfinal Grubu’nda mücadele eden Bursa karması, 3 maçını da kazanarak adını finale yazdırmayı başardı. Grup maçlarını başarıyla tamamlayan ve ardından Muğla Fethiye’de 3 gündür devam eden organizasyonda 3’te 3 yapan Bursa ekibi Türkiye finalinde mücadele etme hakkı kazandı.

Muğla’da ilk gün Mersin, ardından Konya ve İstanbul Anadolu ekibini set vermeden geçmeyi başaran Bursa karması iddiasını da ortaya koydu. Baş Antrenör Taylan Ekici ve yardımcısı Özlem Özkan yönetimindeki Bursa ekibi, Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına girerek önemli bir başarıya da imza attı. 8 ekibin mücadele edeceği Anadolu Yıldızlar İl Karmaları final grubu ve tarihi federasyon tarafından daha sonra belirlenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X