Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa Keles’te yaz öncesi önemli adım

Bursa’nın dağ ilçelerinden Keles’te, tarımsal sulamada yaz aylarında su sıkıntısı yaşanmaması için Keles Göleti’ni besleyecek yeni hat döşendi.

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'te, tarımsal sulamada yaz aylarında su sıkıntısı

Keles Belediyesi, yaz aylarında su sıkıntısı yaşanmaması için Keles Göleti’nde önemli bir çalışma gerçekleştirdi.

Belediyenin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda açıklamalarda bulunan Keles Belediye Başkanı Ali Doğru, göletin beslenmesi amacıyla 3 bin 200 metrelik yeni bir su hattı döşendiğini duyurdu.

Başkan Doğru, projeye ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Sorumluluğu ve işletmesi sulama maksatlı Keles Belediyesi’nde olan Keles Göleti’nin geçtiğimiz yıl doluluk oranı yüzde 50’ydi. Bu anlamda biraz sıkıntı yaşadık. Önümüzdeki yaz döneminde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için çiftçimizin, hemşerimizin suyu daha rahat şekilde kullanabilmesi adına Keles Göleti’ni besledik. Keles Kocayayla’daki su deposunun artan suyunu, kışın özellikle tahliye olan suyunu 3.200 metre hat döşeyerek Keles Göletine getirdik. Şu anda yüzde 40’larda gördüğümüz doluluk oranının inşallah yaza girdiğimizde yüzde 100 oranında olmasını bekliyoruz.”

615366336101650907346946445962865136816362045n


Avatar Seç KAPAT
Moda Tasarımında Kalıp ve Model Geliştirme Programı Sertifika Töreni, Bursa
Sıradaki Haber Geleceğin moda tasarımcıları Bursa’da sertifikalarını aldı