Bursa kenetlendi! Tüm şehir Bursaspor maçına davetli

Yönetimin, bilet fiyatlarını indirmesine taraftar kayıtsız kalmadı… Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş da, bilbordlar aracılığıyla yeşil beyazlı takıma başarı diledi.

Bursa kenetlendi! Tüm şehir Bursaspor maçına davetli

Pazartesi akşamı Konyaspor ile kritik bir maça çıkacak olan Bursaspor, tüm şehri etrafında topladı… Bu önemli randevu öncesinde Bursaspor yönetimi bilet fiyatlarında indirime giderken özellikle kale arkası tribünlerinin bilet fiyatlarının 5 TL olarak belirlenmişti.

Yeşil beyaz sevdalıları da, yönetimin bu hamlesine ilgi göstererek cevap verdi. Dün akşam itibariyle 10 bin biletin satıldığı öğrenildi. Spor Toto Alt ve Spor Toto Üst tribünleri ile birlikte TOFAŞ Tribünü’nündeki biletler tamamen tükendi.

Timsah Arena’da buluşalım

Öte yandan, Bursaspor-Konyaspor maçı öncesi bir destek de Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan geldi. Başkan Aktaş, ‘Yeni zaferler için büyün Bursa seninle’ başlığı altında bilbordlarda yaptığı çağrıda, ‘Şehrimizin incisi Bursasporumuza başarılar dilerim’ ifadelerine de yer verdi.

Afişte, ‘Timsah Arena’da buluşalım ifadesi de bulunurken, Büyükşehir Belediyesi tarafından stadyum için ilk kez bu ismin kullanılması da dikkat çekti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X