‘Bursa kimi istiyor’

Bacıbey Kent Kültürü Derneği ve FEEDBACK iş birliğiyle yapılacak anket çalışmasıyla 17 ilçede 17 bin 546 kişiye, ‘Siyasetten spora, sanayiden kültüre Bursa kimi istiyor’ soruları sorulacak.

‘Bursa kimi istiyor’

SEYİT GÜNDOĞAN

1 ay sürecek çalışmayla denek sayısını fazla tutularak, Bursa’daki seçmen sayısı en düşük yere bile ulaşılacak. Mercure Hotel’de düzenlenen basın toplantısında anket çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Bacıbey Kent Kültürü Derneği Başkanı Mutlu Çınar, anketlerde çıkan sonucun ilçelere göre dağılımını ortaya koymayı hedeflediklerini söyledi.

Kent Kültürü Derneği olarak önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Mutlu, “Derneğimiz ve FEEDBACK iş birliği ile Bursa genelinde anket yapma kararı aldık. Amacımız, anketlerdeki çıkan sonucun ilçelere göre dağılımını ortaya koyabilmek. Bu vesile ile bu yazılımı kullanarak anketin startını verdik. Anketin çalışma sistemi de, teknolojiyi kullanan tabletler üzerinde yapılan ve yapıldığını anı ve yeri kayıt altına alabilecek şekilde olacak” diye konuştu.

N Teknoloji Genel Müdürü Fatih Yaradanakul da, FEEDBACK markası ile sahadan veri toplama ve bu veriyi yönetme modelini oluşturduklarını ifade ederek, FEEDBACK raporlama sitemlerinin Türkiye’nin geri bildirim platformu olabilecek dijital bir ortam olduğunu söyledi. FEEDBACK’le Bursa’dan çıkan ciddi bir marka olmayı hedeflediklerini vurgulayan Yaradanakul, “Anketi kahinlik olarak gören anlayışı değiştirmeye çalışıyoruz. Bursa’dan başlayarak bütün büyükşehirlerde bu çalışmayı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X