Bursa kışı enerjide en az aksaklıkla geçirdi

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, zorlu kış şartlarında en sorunsuz bölge olduklarını söyledi.

Bursa kışı enerjide en az aksaklıkla geçirdi

Aytac, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek kurumun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Buradaki konuşmasında ‘Hayatı Aydınlatıyoruz’ sloganıyla ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yola çıktıklarını ifade eden Aytac, hali hazırda Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın yanı sıra Serbest Tüketici kapsamında tüm Türkiye’ye hizmet verdiklerini söyledi. 

EPDK tarafından yapılan son düzenleme ile serbest tüketici limitinin yıllık 2 bin 400 kilovat saate düşürüldüğünü hatırlatan Aytac, ”Bu değişiklikle yaklaşık 8,4 milyon abone serbest tüketici kapsamına girdi. 2017 yılı itibariyle aylık 81 lira üzeri elektrik faturası ödeyen herkes, elektriği indirimli alma hakkını kullanabilir. Hedefimiz Limak Enerji gücünü de yanımıza alarak Türkiye’nin 81 iline ulaşmak” dedi. 

Aytac, zorlu şartlara rağmen kışı, Bursa olarak en az aksaklıkla geçirdiklerini ve enerji sektöründeki en sorunsuz bölge olduklarının altını çizerek, ”Elektrik konusunda her türlü işbirliğine açığız” ifadesini kullandı. Vali İzzettin Küçük ise kentte böyle güçlü bir kurumun olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X