Bursa Kitap Fuarı’nda Başbuğ izdihamı

Genelkurmay eski Başkanlarından Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Bursa Kitap Fuarı’nda ‘Nasıl Bir Türkiye’ adlı kitabının imza gününe katıldı. Bursalılar imza gününe yoğun ilgi gösterdi.

Bursa Kitap Fuarı’nda Başbuğ izdihamı

Genelkurmay eski Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Bursa Kitap Fuarı’nda ‘Nasıl Bir Türkiye’ adlı kitabını Bursalılar için imzaladı. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği imza gününde İlker Başbuğ, okurlarıyla yakından ilgilendi. Zaman zaman Bursalılarla sohbet eden Başbuğ, okurlarının fotoğraf taleplerini geri çevirmedi.

Türkiye’de kitap okuma konusunda önemli bir artış olduğunu ifade eden Başbuğ, “Bugün Bursa’da kitap fuarında Bursalılarla birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Özellikle ben bu kitap fuarlarını çok seviyorum. Çünkü kitap okumaya yönelik ilgiyi arttırıyor. Küçük yaşlarda gençler, orta yaş, büyük yaş, hepsi burada. Ve ben bir noktada daha önce de söylediğim gibi okumanın çağdaşlaşma ile orantılı olduğunu düşünüyorum. Türkiye’de okumaya ilişkin bir artış var ama yeterli değil. Ümit ediyorum önümüzdeki yıllarda bu okuma alışkanlığımız toplumumuzda daha yüksek noktalara gelecek” dedi.

Uzun kuyrukların oluştuğu İlker Başbuğ İmza Günü’ne kadın ve gençler daha çok ilgi gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X