Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa merkezli ‘ByLock’ operasyonunda flaş gelişme!

Bursa merkezli 3 ilde yapılan FETÖ operasyonunda, örgüt üyesi oldukları ve ‘ByLock’ uygulaması kullandıkları belirlenen 18 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Bursa merkezli 3 ilde yapılan FETÖ operasyonunda, örgüt üyesi oldukları

Edinilen bilgiye göre, FETÖ Terör Örgütü’nün sözde “insan kaynakları sorumlusu olarak faaliyet gösteren, devletin anayasal kurumlarına örgüt mensuplarını kriptolamak suretiyle sızdıran ve hakkında yakalama kararı bulunan Semih kod adlı Necati U. isimli şahıstan ele geçirilen dijital veriler operasyona yön verdi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; Bursa merkezli olmak üzere Erzurum, Bitlis ve Şanlıurfa’da eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirdi.

FETÖ Terör Örgütü’nün okullarında, dershanelerinde, şirketlerinde, üniversitesinde ve diğer bazı birimlerinde terör örgütü adına “imam” ve “abi” gibi sıfatlar altında görev yaptıkları ve terör örgütünün gizli haberleşme sistemi olan illegal ByLock programını kullandıkları tespit edilen 18 kişi gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan 18 zanlı, bu sabah saatlerinde geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen
Sıradaki Haber Bursa Olgunlaşma Enstitüsü’ne Budapeşte’de yapay zeka eğitimi