Bursa merkezli dolandırıcılık operasyonu: Tutuklandılar

Bursa merkezli 4 ilde polis ekiplerince düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 10 zanlı tutuklandı.

Bursa merkezli dolandırıcılık operasyonu: Tutuklandılar

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 3 kişiyi telefonla arayarak adlarının Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmalarına karıştığını, kimlik bilgilerinin örgüt mensupları tarafından kullanıldığını ve isimlerinin kuyumcu soygununda geçtiğini söyleyip dolandırıcılık yapan zanlıların yakalanması için çalışma yürüttü.

İkamet adresleri belirlenen şüpheliler Bursa, İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Mağdur 3 kişiyi 10 milyon 800 bin lira dolandırdıkları öğrenilen şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, 110 bin 400 lira, 2 bin 100 dolar, 700 avro, 10 cep telefonu ve 20 SIM kart ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.Y, U.S, O.O, M.A, R.D, Ç.K, H.S, M.U, E.E. ile Ö.Ş. sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X