Bursa milletvekilleri mazbatalarını aldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 26. dönemde görev yapacak AK Parti ve CHP Bursa milletvekilleri mazbatalarını törenle aldı. Bursa Adliye Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene milletvekillerinin yakınları büyük ilgi gösterdi.

Bursa milletvekilleri mazbatalarını aldı

HALİL ÖZÇOBAN

 

Mazbata töreni sonunda konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, demokrasinin sağlıklı geleceği adına 4 yıl Türkiye’ye hizmet vermek için çalışacaklarını söyledi. 

Türkiye’nin 2023 hedefleri olduğunu bir kez daha hatırlatan Müezzinoğlu, “Bu hedeflere iktidarı ve muhalefeti ile yürüyeceğiz. Bir birine çelme takan değil, tam aksine birbirimize omuz veren destek veren, farklı projeleri üreten, demokrasinin güzel örneklerini gösteren bir dönem olmasını temenni ediyorum. Bursa’da Gerek MHP gerek CHP’den milletvekili seçilen arkadaşlarımızla Bursa’nın ortak geleceğine hep birlikte katkı sağlama arzusunda olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Bursa İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim İrfan Karakahya da “Bursa genelinde seçimi güzel bir atmosferde geçirdik. Güvenlik güçlerimize, personelimize ve sandık görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından mazbata teslimine geçildi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı İrfan Karakahya verirken, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın mazbatasını vekaleten İl Başkanı Cemalettin Torun aldı. Daha sonra sırasıyla AK Partili milletvekilleri, Cemalettin Kani Torun, Zekeriya Birkan, Osman Mesten, Bennur Karaburun, Emine Yavuz Gözgeç, Hüseyin Şahin, Hakan Çavuşoğlu ve Muhammet Müfit Aydın mazbatalarını aldı. Törene Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin, Baro Başkanı Ekrem Demiröz, İlçe Seçim Kurulu Başkanları ve partililer katıldı. AK Partililein ardından CHP Bursa Milletvekilleri Lale Karabıyık, Ceyhun İlgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu da matbatalarını alırken, MHP’li İsmet Büyükataman ile Kadir Koçdemir’in daha önce mazbataları aldıkları belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X