Bursa nefes alacak

Özlüce’de önümüzdeki ay içinde tamamlanması planlanan yüzme havuzu ve fitness salonu, hem halka hizmet verecek hem de yeni şampiyonlar çıkartacak.

Bursa nefes alacak

RECAİ UYSAL

Son yıllarda birçok spor tesisine kavuşan Bursa’ya yeni bir tesis daha geliyor. HFL Spor Turizm AŞ tarafından Özlüce’de su sporları ve fitness alanında bir tesis inşa ediliyor. Nilüfer Belediyesi’nden yap işlet devret modeliyle alınan 4 bin 500 metrekarelik alanda 3 bin 500 metre karesi kapalı spor tesisi olacak kompleks Bursa sporunu biraz daha rahatlatacak. Fettah Bilaloğlu, Harun Bayrak, Levent ve Bülent Acar ile Şenol Tenekecioğlu’nun ortaklığında yapılan tesisin önümüzdeki ay hizmete girmesi planlanıyor.

1 YILDA BİTİYOR

2014 mayıs ayında yapımına başlanan ve 1 yılda tamamlanması planlanan tesisin 7 yıldızlı konfora sahip olacağını belirten yetkililer, kurdukları Egemen Gençlik ve Spor Kulübü ile de yeni başarılara ulaşmak istiyor. Arsa bedeli hariç 5 milyon TL’nin üzerinde bir yatırım yaptıklarını belirten yetkililer, spor kulübüyle yeni yıldızlar yetiştirmek istediklerini ifade ederlerken, düzenlenecek kurs, yaz ve kış okulları ile yapılacak takım çalışmalarıyla Bursa sporunu biraz daha ileri taşımak istediklerini söylediler.

KENDİ TESİSİNE GEÇECEK

2 bin üyenin hizmet alabileceği, yüzmede de aynı şekilde çalışmaların yapılabileceği bir tesis inşa ettiklerini belirten HFL Spor Turizm AŞ yetkilileri, bu ay içinde ön kayıtları almaya başladıklarını ve ön kayıt yaptıran üyelere çeşitli avantajlar sağlandığını belirttiler. Kulüp çalışmalarını da bu tesiste yürütecek Egemen Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri şu anda antrenmanlarını Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda sürdürürken, tesisin tamamlanmasıyla da şampiyonalara kendi havuzunda hazırlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X