Bursa Nilüfer play-off için

Batman Petrolspor’u ağırlayacak mavi beyazlılarda Başkan Ahmet Balaban, ‘Çok kritik bir maça çıkacağız. Tek düşüncemiz kazanmak’ dedi.

Bursa Nilüfer play-off için

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta gösterdiği etkili performansla takdir toplayan Bursa Nilüferspor, yarın oynayacağı Batman Petrolspor karşılaşmasına kitlendi. Kritik maç öncesi mavi beyazlılarda önceki hafta kaleci antrenör Hayrettin Öz ile birlikte sözleşmesi fesih edilen kaleci Bahadır Kaya hariç eksik yok. Nilüferspor Tesisleri’nde hakem Sefa Duran’ın yöneteceği mücadele yarın saat 15.30’da başlayacak.

Bursa destek versin!

Bitime 3 hafta kala elde ettiği 50 puanla 6. sırada yer alan Bursa Nilüferspor’da Başkan Ahmet Balaban’ın play-off’a kalacaklarına inancı tam. Balaban, ‘Grubumuzda büyük ihtimalle Darıca Gençlerbirliği 2. olacak ve bizde 5. olarak onlarla karşılaşacağız. Bu yolda oynayacağımız kritik maçta tüm Bursa’yı yanımızda görmek isteriz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X