Bursa ona koştu

‘Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri kapsamında önceki akşam Merinos Parkı’nda konser veren Mustafa Ceceli, şarkılarını binlerce kişiyle birlikte söyledi.

Bursa ona koştu

FIRAT TORAMAN

SAATLER ÖNCESİNDEN GELDİLER

Pop müziğin başarılı yıldızı Mustafa Ceceli, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri kapsamında Merinos Parkı’nda Bursalılarla buluştu. Ceceli’nin ücretsiz konserini izleyebilmek için saatler öncesinden Merinos Parkı’na akın eden hayranları, adeta şehir trafiğini kilitledi. Parkı dolduran binlerce Bursalı Mustafa Ceceli’in şarkılarıyla coştu. 

BAŞKAN ALTEPE’YE TEŞEKKÜR ETTİ

konserindeki kalabalık karşısında şaşıran ve bir hayli de mutlu olan Mustafa Ceceli, şarkılarını yüksek bir motivasyonla seslendirdi. Geçen yıl da Bursa’da konser verdiğini hatırlatan sanatçı, ‘Bu yıl geçen yıla oranla çok daha kalabalığız. İnşallah tekrar geliriz ve yine görüşürüz. Buraya beni davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye ve Bursalılara çok teşekkür ederim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X