Bursa örnek oluyor

GHSİM Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret eden Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, şehrin tekvandoda merkez il olduğunu belirtti.

Bursa örnek oluyor

Son yıllarda federasyonlarla sıkı işbirliği kuran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, işbirliğini güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda iftar programı ve bir takım incelemeler için Bursa’da bulunan Tekvando Federasyonu Başkan’ı Doç. Dr. Metin Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde ziyaret etti. İl Temsilci Turgay Aydın’ın da eşlik ettiği ziyarette branşın son 5 yılda sürdürülen altyapı çalışmaları ve tesis yatırımları hakkında konular masaya yatırıldı.

BİLGİ VERDİ

Türkiye’deki 20 Olimpik merkezden biri olan Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) bünyesinde sporcuların atletizm, yüzme, güreş ve tekvando branşlarında olimpiyatlara hazırlandığını belirten İl Müdürü Şahin, Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’ni Başkan Metin Şahin’e gezdirerek tesis hakkında bilgiler verdi. Bursa’nın Tekvandoda merkez il olduğunu belirten Başkan Şahin de hem sporcu potansiyeli ile hem de tesis olanaklarıyla Bursa’nın örnek illerden biri olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X