Bursa örnek şehir

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gerçekleştirdikleri yatırımlarla Bursa’nın örnek gösterilen şehirler arasında yer aldığını söyledi.

Bursa örnek şehir

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. 

 

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin gelinen son durum ve ileriye dönük hedefler görüşüldü. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bugüne dek gerçekleştirilen ve geleceğe yönelik hedeflenen projeler sayesinde, ‘modern ve müreffeh Karacabey’ hedefine kararlılıkla ilerlediklerini ifade etti.

EKONOMİYE ÖNCÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de gerçekleştirdikleri yatırımlarla, Bursa’nın örnek gösterilen şehirler arasında yer aldığını söyledi. Bursa’nın tüm değerleri ile geçmişten bu yana hem ülke ekonomisine, hem de kültürel değerlerine öncülük görevi üstlendiğini vurgulayan Altepe, Bursa’nın lokomotif konumunun kararlılıkla sürdürüleceği mesajını verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X