Bursa OSB Türkiye’ye örnek

BOSB Başkanı Hüseyin Durnaz, bölgenin altyapısıyla örnek olduğunu, adeta bir belediye gibi çalıştıklarını söyledi. BOSİAD Başkanı İlker Oral da, ”Her şeyin başı birlik ve beraberlik” dedi.

Bursa OSB Türkiye’ye örnek

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD) üyeleri geleneksel iftar programında bir araya geldi. BOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Hasırönü Restoran’da düzenlenen iftardaki konuşmasında BOSB’un Türkiye’deki planlı sanayileşmenin en önemli örneklerinden olduğunu söyledi. Bölgede faliyette olan fabrika sayısının 250’ye ulaştığını belirten Durmaz, ”Bu firmalar Bursamız ve ülkemiz ekonomisine çok önemli katkılar sağlamaktadır” dedi.

GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Bursa’nın 250 büyük firması araştırmasının sonuçlarına göre, 250 firmanın yarattığı toplam katma değerin yüzde 26’sını, öz sermayenin yüzde 19,4’ünü, net aktiflerin yüzde 26,6’sını, vergi öncesi dönem karının yüzde 8,4’ünü, istihdamın yüzde 24,75’ini ve üretimden satışların yüzde 41,12’sini Bursa OSB’de faaliyet gösteren 50 firmanın gerçekleştirdiğini kaydeden Durmaz, ”Ayrıca devler liginde yer alan yer alan BOSB’da kurulu 50 şirketin ihracatları, 250 Büyük firmanın toplam ihracatının yüzde 52’sine karşılık gelmektedir. Bu başarı bölgemizin değerli sanayicilerinindir. Hepsini gönülden kutluyor ve alkışlıyorum” diye konuştu.

HER ŞEYİN BAŞI BİRLİK

BOSB’un alt yapısıyla örnek bir OSB olduğunu vurgulayan Hüseyin Durmaz, adeta bir belediye gibi çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini kaydetti. BOSİAD Başkanı İlker Oral da, ”Türkiye’nin ilk ve her zaman örnek bölgesi durumundaki Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde biz de BOSİAD olarak daha fazla sosyal faaliyetlerle ilgili çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Çünkü çok iyi biliyoruz ki her şeyin başı birlik ve beraberliktir. Bu akşam yine bunun güzel bir örneğini sergiliyoruz” diye konuştu.

BOSB Sosyal Tesisleri’nde yer alan Hasırönü Restoran’da gerçekleştirilen iftar programına, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç’ın yanı sıra, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk ile Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da katıldı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X