Bursa polisi sürücülere gül dağıttı

Bursa’da 14 Mayıs Trafik Haftası çerçevesinde sürücülere gül ve broşür, çocuklara ise balon dağıtıldı.

Bursa polisi sürücülere gül dağıttı

Trafik kurallarına uymanın önemini anlatan broşürlerin yanında çocuklara da balon ve gül dağıtımı yapan Emniyet mensupları, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Cumhuriyet Caddesi’nde trafik uygulaması yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisleri, kemerlerini takmayan sürücülere kemer takmalarını söyleyerek, onlara gül, broşür ve balon verdi. Trafik ekipleri, ilçe girişi başta olmak üzere çeşitler yerlerde kontrol yapıldığını belirterek, ehliyetsiz ve eksiz evraksız kesinlikle araca binilmemesi gerektiğini ifade ettiler.

​Polis memurları yaptıkları kontrollerde durdurdukları araçların sürücülerine hız kuralları, emniyet kemeri takma zorunluluğu, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması, ön koltuğa çocukların oturtulmaması ve çeşitli trafik konularıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte sürücüler, polislerin kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Sürücüler, “Polisler bizi durdurarak sürücülere gül, çocuklara ise balon verdiler. Çok mutluyuz, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz sürücüler olarak herkesin trafik kurallarına uymasını istiyoruz” diye konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X