Bursa polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Bursa’da uyuşturucu satan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, bir eve yapılan baskında 51 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Bursa polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Hakan Gönül / OLAY

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde temini yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Nilüfer ilçesi’nde yapılan uygulamada üzerlerinden bir miktar sentetik uyuşturucu çıkan F.Ö., İ.Y., E.T. ve R.Ç.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda,uyuşturucu madde sattığı tespit edilen İ.Ş.’nin evine baskın yapıldı. Yapılan aramada 51 gram sentetik uyuşturucu maddesi bulundu. 

Osmangazi ilçesi’nde uyuşturucu sattıkları belirlenen A.S., T.A. ve Y.G.’nin de üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda bir miktar metamfetamin, bir miktar sentetik uyuşturucu, bir çıkı esrar maddesi ile bir adet uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi, bir adet ruhsatsız tabanca ve bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 

Her iki olayda F.Ö., İ.Y., E.T., ve R.C. hakkında “kullanmak maksadıyla uyuşturucu  madde almak”  suçundan işlem yapıldı.

İ.Ş., A.S., T.A. ve T.G. ise “uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılıp Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildiler.

Yetkililer uyuşturucu mücadele ile ilgili operasyonların aralıksız devam edeceğini belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X