Bursa Polisi’nden ‘huzur’ uygulaması: 15 kişiye 26 bin lira ceza

Bursa’nın İnegöl İlçesinde polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında ‘Kısıtlamada Huzur’ uygulaması gerçekleştirdi. Denetimler sırasında çeşitli suçlardan aranan 3 kişi yakalanırken, araçlarında eksikler bulunan 12 sürücü ile gözaltına alınan şüphelilere, sokağa çıkma kısıtlaması ve çeşitli suçlardan toplam 26 bin 250 TL ceza kesildi.

Bursa Polisi’nden ‘huzur’ uygulaması: 15 kişiye 26 bin lira ceza

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ‘Kısıtlamada Huzur’ uygulaması kapsamında ilçenin birçok bölgesinde uygulama noktası oluşturdu. Huzur Mahallesi’nde oluşturulan kontrol noktasında 101 araçta yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 230 kişinin GBT sorgusunu yapan polis ekipleri, aranması bulunan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Uygulamalarda izin belgesi bulunan ancak araçlarında eksikleri olan 12 sürücü ile gözaltına alınan 3 şüpheliye sokağa çıkma kısıtlaması ve çeşitli suçlardan toplam 26 bin 250 TL ceza kesildi. Denetimlerin, farklı noktalarda devam edeceği öğrenildi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X