Bursa protokolü BTSO iftarında buluştu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ programı protokol ve meclis üyelerini ağırladı.

Bursa protokolü BTSO iftarında buluştu

BTSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın ardından meclis üyeleri, ‘Ramazanda Birlikte Olalım’ kampanyası çerçevesinde Yıldırım Katlı Otopark’ında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Programa katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Arif Karademir ile BTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Burkay, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın sosyal açıdan yardımlaşma ve dayanışmanın en yüksek yaşandığı bir dönem olduğunu söyledi.

BTSO olarak ‘Ramazan’da birlikte olalım’ kampanyasını 3 yıldır gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Burkay, “İş dünyamız ile vatandaşımızın birlikte oruç açma mutluluğuna eriştiği iftar sofralarımıza bugüne kadar 150 bine yakın vatandaşımızla birlikte oturduk. Bu yıl da Yıldırım Katlı Otopark ve Osmangazi Çarşamba pazar yerinde her gün ortalama 2 bin kişiyle orucumuzu açıyoruz. Bursa, ham dolsun bu birlik ve beraberliği en güzel şekliyle sergileyen şehirlerin başında yer almaktadır” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, BTSO tarafından düzenlenen ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ Kampanyası’nın Bursa’daki birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sunduğunu söyledi.

Vali Münir Karaloğlu, Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu olan BTSO’yu 3 yıldır devam ettirdiği ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ Kampanyası’ndan dolayısıyla kutladı.

​Vali Karaloğlu, “BTSO son yıllarda tertiplediği iftar sofraları ile kentin bürokrasisini ve iş dünyası temsilcilerini, vatandaşlar ile buluşturuyor. Bu programlar kentteki birlik ve beraberliği de artırıyor. Bu programları gerçekleştiren iş dünyasının değerli temsilcilerini tebrik ediyorum. Halkımız ile birlikte güzel bir şekilde orucumuzu açmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Ramazan Ayı’nın İslam dünyasında akan kanı, göz yaşını ve kargaşayı gidermeye vesile olmasını temenni ediyor, programa katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X