Bursa sahilleriyle öne çıkacak

Eşkel sahilinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Altepe, “Büyükşehir Belediyesi ile Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor” dedi.

Bursa sahilleriyle öne çıkacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Mudanya İlçesi’nin Esence Mahallesi’nde Eşkel sahilinde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

 

Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altepe, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Bursa’nın sahilleriyle de öne çıkacağını ifade eden Altepe, kırsalın kalkınmasına önem verdiklerini dile getirdi. Bursa’nın sahilleriyle de öne çıkacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kırsalın kalkınmasına önem verdiklerini söyledi.

ÇOK ŞANSLIYIZ

Bursa’ya hizmet etmenin kendisi için büyük onur olduğunu ifade eden Başkan Altepe, yeni dönemde Mudanya’da da, Karacabey’de de Eşkel’de de hizmetleri gerçekleştireceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın her köşesine en iyi ve en kaliteli hizmetleri ulaştırdıklarını kaydeden Altepe, “Eşkel’de de Büyükşehir’in farkı hissediliyor. Bursa’nın her köşesinde Büyükşehir Belediyesi ile büyük dönüşüm yaşanıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X