Bursa SAMDEF ailesi 19 Mayıs’ı düzenledikleri kahvaltı programı ile kutladı

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’un 105. yıldönümünü federasyon yönetimi aileleriyle katıldığı, kahvaltı programıyla kutladı.

Bursa SAMDEF ailesi 19 Mayıs’ı düzenledikleri kahvaltı programı ile kutladı

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’un 105. yıldönümünü federasyon yönetimi aileleri ile katıldığı, kahvaltı programıyla kutladı.

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’un 105. yıldönümünde Milli Mücadelemizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün Samsun’a Bandırma vapuruyla çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının yıl dönümünü, Kendi bünyesindeki 24 derneğin yönetimi ve federasyon yönetimin aileleriyle katıldığı, kahvaltı programıyla kutladı.

Programda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün İstiklal savaşı kahramanlarımız ve aziz şehitlerimiz için dua edilip şükranla, minnetle ve rahmetle anıldı. Programa Önceki dönem Çalışma ve sosyal güvenlik müsteşarı Fatih Acar, Bursa Defterdarı Mehmet Tural, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Mehmet Fidan, Türk Halk Müziği Sanatçıları Hüseyin Şimşek, Samsunlu Fehmi, Samsunlu Meclis üyeleri, Muhtarlar, Samsunlu Dernek Başkanları Samsunlu işadamları, Federasyon üyeleri Dernek üyeleri ve çok sayıda Samsunlu gençler katıldı.

BAŞKAN TEMEL ERKOL KURTARAN ŞEHİR SAMSUNLU OLMAKTAN GURUR DUYUYRUZ

Samsun Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Temel Erkol programda yaptığı açılış konuşmasında, öncelikli olarak kahvaltı programımıza katılımınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun .

Sizleri seviyoruz buradaki etkinlik sizlerin bayram coşkusuna ortak olmak aynı zamanda geleceğimiz olan siz gençleri geleceğimiz, ülkemiz ve milletimiz için ne kadar gayretli çalışkan olduğunuza şahitlik ederek geleceğe güvenle bakmaktır sizlerden çok ama çok ümitliyiz atalarımızın yokluk ve zorluklar içinde kurduğu bu Güzel Cumhuriyet sizlerin sayesinde Dünyanın en güzel müreffeh ve gelişmiş ülkesi olacak ben buna yürekten inanıyorum diyen başkan Erkol konuşmasına şöyle devam etti.

Tekrar Katılımcılara dernek başkanlarına çok teşekkür ediyorum ,yalnız bir konunun altını özellikle çizmek istiyorum ve buradan sayın hanım kardeşlerimize bir çağrıda bulunmak istiyorum. Federasyon olarak her etkinliğimizde mutlaka yer almalarınızı özellikle rica ediyorum hanım kardeşlerimizin olmadığı her etkinlik ve program eksik kalıyor bundan sonraki programlarımızda sizlerden daha çok katılım bekliyorum, bu konuda da kadınlar kolu başkanımız Merve Öztürk başkanımıza çok iş düşüyor İnşallah bunu da hep birlikte başaracağınıza inanıyorum diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra söz alan Müsteşar Fatih Acar, da yaptığı konuşmada Başta genel başkanımız Temel Erkol olmak üzere bu güzel program İçin teşekkür ediyorum birlik ve beraberlik çok güzel bundan sonra çok daha güzel işler yapacağız inşallah dedi.

Ak parti İlçe Başkanı İrfan Akkaya da yaptığı konuşmada bu gün burada biz bizeyiz Samsunlular olarak ilkleri ve enleri yaşayan bir ilin mensubu olmaktan gurur duyuyorum hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Bursa Deftarı Mehmet Tural da yaptığı konuşmada Değerli Samsunlu hemşerilerim güzel işler güzel insanlarla oluyor evet Samsunlular güzel ve güzel işler yapıyoruz emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Daire Başkanı Mehmet Fidan’da yaptığı konuşma da Federasyon olarak bu yıl 19 Mayısı bu etkinlikle kutluyoruz başta federasyon Başkamız Temel Erkol olmak üzere herkese teşekkür ederken görüyoruz ki Bursa’da güzel işleri Samsunlular olarak hep beraber birlikte başaracağız bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Programın sonunda federasyon genel sekreteri Çetin Gonca ve Kadın kolları Başkanı Merve Öztürk de birer selamlama konuşması yaparken her iki başkanda birlik ve beraberlik vurgusu yaparken bundan sonraki etkinliklerimize hanım ve genç kardeşlerimizin katılması çok önemli bunu özellikle hemşerilerimizden rica ediyoruz dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X