‘Bursa Samsun Günleri’ başlıyor

Bursa’da faaliyet gösteren Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) 4-8 Mayıs tarihlerinde ‘Bursa Samsun Günleri’ düzenliyor. Merinos AKKM’de düzenlenecek olan etkinliğin resmi açılışı 6 Mayıs’ta yapılırken, vatandaşlar için ise bugün ziyarete açılıyor.

‘Bursa Samsun Günleri’ başlıyor

SEYİT GÜNDOĞAN

 

SAMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş, düzenlediği basın toplantısında, Samsun’un İstiklal Savaşı’nın başladığı önemli bir kent olduğunu belirterek, Samsun’un güzelliklerini Bursalılara tanıtmak için bu organizasyonu düzenlediklerini söyledi. 

Samsun ve ilçelerinde konaklama ve otel sayılarında son yıllarda artış olduğunun altını çizen Otruş, “Fuar, kongre ve turizm alanında Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve ticaret odalarının ortaklığıyla ortak altyapı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Samsun Havalimanı, Türk Hava Yolları ve özel hava yolları şirketlerinin iç hat uçuşlarıyla büyük bir canlılık içindedir. Memnuniyetle belirtmeliyim ki haftanın iki günü Bursa-Samsun seferleri yapılmaktadır ve doluluk oranı çok yüksektir” diye konuştu. 

Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki toplam 5 gün sürecek olan etkinliğin bugün halkın ziyaretine açılacağını aktaran Otruş, etkinliğin resmi açılışının ise 6 Mayıs Cuma günü İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştireceklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X