Bursa Şebnem’le coştu

Balat Ormanı’nda bu yıl ilki düzenlenen ‘Nilüfer Müzik Festivali’, dün gece rock müziğin kraliçesi Şebnem Ferah’ı Bursalı hayranlarıyla buluşturdu.

Bursa Şebnem’le coştu

BÜLENT BEYSİR

Türkiye’de bağışla girilen ilk festival olma özelliğini taşıyan etkinlik Balat Ormanı’nda düzenlendi. Dün öğlen saatlerinde başlayan ve gün boyu tam 11 konsere ev sahipliği yapan festivalin ilk gün finalini rock müziğin en iyi kadın vokallerinden Şebnem Ferah yaptı. Ferah, Bursa’da ilk kez bu denli geniş kapsamlı düzenlenen ve ‘Dünyayı sev, geyiği öp festivale gel’ sloganıyla gerçekleşen festivale şarkılarının yanı sıra sahne şovuyla da damga vurdu.

YENİDEN MEMLEKETİNDE

Lise yıllarında Bursa’da başladığı müzik yolculuğunda bir kez daha memleketinde sahne alan Ferah, enerjisiyle hayran bıraktı. 25 yerli ve yabancı müzik grubunun yer aldığı festivale katılanlar geceyi ormanda kurdukları çadırlarda geçirdi. Her türlü detayın düşünüldüğü festival alanında oyun alanları, okuma köşesi, gıda stantları, sağlık kabini gibi birimler yer aldı. 100’ü gönüllü 1000’e yakın profesyonel ekibin görev aldığı festivale 60 bin kişinin katılması hedefleniyor.

 

Festival kapsamında bu gece hayranlarıyla buluşacak olan müziğin efsane gruplarından MFÖ, kapanış konserine imza atacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X