Bursa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Ankara’da bombalı terör saldırısında şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Mehmet Koray Pınar, Bursa’nın Gemlik ilçesinde binlerce vatandaş tarafından göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurladı.

Bursa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Ankara’daki patlamada şehit olan Astsubay Üstçavuş Mehmet Koray Pınar’ın (30) cenazesi sabah saatlerinde Askeri Hastane’den alınarak Gemlik Cumhuriyet Mahallesi’ndeki baba ocağına siren sesleriyle getirildi. Burada göz yaşı döken yakınlarına baba Mehmet Pınar, “Asla ağlamayacağız. Bugün ağlamak yok. İçimizde tutacağız” dedi. 

Ardından şehit Pınar için evin önünde helallik alındı. Daha sonra Pınar’ın na’şı Gemlik’teki Merkez Çarşı Camii’ne getirildi. Cenazeye Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP ve AK Parti’den milletvekilleri, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin ailesi cenaze başında taziyeleri kabul ederken, silah arkadaşları ise tabutunun başında nöbet tuttu.

Öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi top arabasına bindirilerek Gemlik Şehitliği’ne defnedildi. Şehidin annesi Ayten, babası Mehmet, kardeşi Çağrı Pınar ile yakınlarının yanı sıra vatandaşlar göz yaşlarına boğuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X