Bursa Şehir Hastanesi’ne yeni ünvan

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Bursa Şehir Hastanesi’ne verilen yeni ünvanı köşesinde paylaştı…

Bursa Şehir Hastanesi’ne yeni ünvan

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursa Şehir Hastanesi… 5 yılda kentin ve bölgenin sağlık hizmetlerinde ağırlığı karşıladı, ameliyat ve tedavilerde uygulamalar geliştirdi.

Bir yandan da Başhekim Doç. Dr. Dursun Topal öncülüğünde sağlıkta özel uygulamalara öncülük ediyor.

Örneğin…

Yeni doğan bebeklerin yaşama tutunmalarını geliştiren hizmetleriyle  Sağlık Bakanlığı tarafından 2022’de Bebek Dostu Hastane ilan edildi.

Şimdi de…

Anne sağlığı hizmetlerinde nitelik ve niceliği arttırıp; anne adaylarının güvenli, kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlamak amacıyla başlattığı çalışmaların sonucunda Anne Dostu Hastane ünvanı aldı.

Başhekim Yardımcısı Dr. Emine Büküm bu süreci, “Doğum hizmetini anne ve bebek odaklı veriyoruz. Mahremiyete dayalı tek kişilik odalarımızda anneler kendilerini rahat ve güvenli hissediyor” diyerek anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Çok güzel ama niye olumsuzlukları da yazmıyorsunuz ,randevu alınamaması,randevu iptallerini,şimdi de pet görüntü cihaz arızası nedeniyle kanser hastaları pet çekimleri yapılamıyor bunları neden yazmadığınız,sorgulamadığınız size eğer inanıyorsanız sorulmayacak mı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X