‘Bursa seni mahcup etmez’

Başkan Ali Ay ekonomik sıkıntıları dile getirdi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu teselli verdi.

‘Bursa seni mahcup etmez’

Faik Çelik’in verdiği ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın da katıldığı yemekte konuşan Müezzinoğlu, “Takım 24 puanla üst sıralarda. Ben bundan sonraki süreçte Bursaspor adına iyi şeyler olacağına inanıyorum” diye konuştu.

İşadamı Faik Çelik önceki gün önemli bir ev sahipliğine imza attı. Çelik’in iş dünyasına Sheraton Otel’de verdiği yemeğe Ak Parti belediye başkanları toplantısı ve bir dizi etkinlik için Bursa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, iş adamı Hüseyin Durmaz ve Bursaspor Başkanı Ali Ay katıldı.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM

Bursaspor Ali Ay, yemekte Bursaspor’un son durumu hakkında bilgiler verdi. Yıl sonuna kadar ödemeleri gereken 35 milyon liralık bir borç olduğunu ifade eden Başkan Ay şöyle konuştu: “Öyle bir borç devraldık ki bugünden yarına temizlemek imkansız. Çok şükür güzel bir güven ortamı oluştu. Takım sportif olarak başarılı. Destek alıyoruz fakat yeterli değil. Malesef ben hayal kırıklığına uğradım. Namuslu, dürüst insanlarız. Bursaspor’un parasını kendi paramızdan daha çok korumaya çalışıyoruz. Bursa’dan daha fazla destek bekliyordum, olmadı. Aslında kimseye bir şey diyemiyoruz çünkü ortam çok karışık.”

HİBE İSTEMİYORUM

“Öncelikle şunun bilinmesini istiyorum. Ben kimseden hibe istemiyorum. Yardımcı olsunlar yeter. Belediye Başkanımız çok güzel bir stadyum yaptı. Bu stadyumun ürünlerini satmak istiyoruz. İsim hakkı var, locaları var, kapıları var. Bunları satarsak düzlüğe çıkarız. Bursaspor kazanırsa, Bursa kazanır.” Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın yapmış olduğu bu konuşmadan sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu araya girdi ve şunları söyledi: “Merak etme Ali kardeşim Bursa seni mahçup etmez. Takım 24 puanla üst sıralarda. Ben bundan sonra Bursaspor adına her anlamda iyi şeyler olacağına inanıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X