Bursa sevdiyse tamamdır

Uzun bir aranın ardından önceki akşam kentimizde sahneye çıkan İrem Derici, ilk kez Bursa’da seslendirdiği yeni şarkısıyla seyirciden tam not aldı.

Bursa sevdiyse tamamdır

ÜNAL ÖZBAY

SİZLERE ÇOK GÜVENİYORUM

Müziğin dobra ismi İrem Derici, Club Dees’te Bursalılar için sahnedeydi. Önümüzdeki günlerde çıkaracağı yeni şarkısını ilk kez burada seslendiren Derici, ‘Kalbimin Sahibine şarkısını çıkarmadan önce ilk kez Bursa konserimde söylemiştim. O kadar çok beğenilmişti ki, ardından şarkı patladı. Dolayısıyla sizin beğeninize güveniyorum. Bu şarkıya da tamam derseniz bu iş bitmiştir’ dedi. Şarkı seyirciden alkış aldı.

TEK RAKİBİM AJDA PEKKAN

Konser boyunca seyirciyle keyifli bir diyaloglara giren İrem Derici, zaman zaman kendisiyle dalga geçmeyi ihmal etmedi. En büyük rakibini Ajda Pekkan olarak belirleyen Derici, ‘Ajda Hanım’ın sanatına yetişmek ne mümkün? Bu gidişle ben kendisine estetik konusunda rakip olacağım’ dedi. Dansçıları eşliğinde şov yapan Derici, ‘Bu arkadaşlar benim gibi bir kütüğe bile dans etmeyi öğrettiler’ diye de espri yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X