Bursa sizden zafer bekliyor

Yeşil beyazlılar, Şenol Güneş yönetimindeki ezeli rakibini yenerek hem üst sıralar için iddiasını ortaya koymak hem de camiaya moral vermek istiyor. Atatürk Stadı’ndaki mücadele 20.15’te başlayacak.

Bursa sizden zafer bekliyor

Ve beklenen gün geldi çattı… Süper Lig’in ilk 10 haftasından 5 galibiyet, 5 mağlubiyet çıkaran Bursaspor, bugün 23 puanla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş’ı ağırlayacak. 

Atatürk Stadı’nda 20.15’te başlayacak olan zorlu mücadeleyi İstanbul bölgesi FIFA hakemi Mete Kalkavan yönetecek. Timsah’ta tek hedef 3 puan… Zirvede bulunan ve ligin en iyi futbol oynayan ekibi olarak gösterilen Şenol Güneş yönetimindeki rakibi karşısında kazanmak isteyen yeşil beyazlılar, sevenlerinin de yüzünü güldürme amacında.

SİVOK YOK DANY VAR

Bursaspor’da tek eksik Tomas Sivok. Sivasspor maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşen Çek stoperin yerine sakatlıktan çıkan Dany görev yapacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın ise sahaya çıkaracağı 11 merak ediliyor. 

Deneyimli teknik adamın kanatları Balazs Dzsudzsak ve Miroslav Stoch’dan oluşturması, cezası biten Filipe Josue’yi ise 11’de görevlendirmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Bursaspor’u çalıştıran ve şuan Beşiktaş’ın başında olan Şenol Güneş yönetimindeki siyah beyazlılar da ise sakat olan Veli Kavlak forma giyemeyecek.

STAT: Atatürk

SAAT: 20.15

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Kerem Ersoy 

EKSİK: Tomas Sivok

EKSİK: Veli Kavlak

BİLET FİYATLARI: VIP A-B 400, Kapalı 200, Maraton 100, Kapalı kale arkası 50 ve açık kalere arkası tribünü 30 TL

20.15 LİG TV/Canlı

 

BURSASPOR

17 Mert Günok

82 Advincula

4 Serdar Aziz

13 Dany Nounkeu

3 Emre Taşdemir

21 Hajime Hosogai

91 Ricardo Faty

89 Miroslav Stoch

10 Filipe Josue

77 Balazs Dzsudsak

15 Tomas Necid

BEŞİKTAŞ

29 Tolga Zengin

32 Andeas Beck

44 Luiz Rhodolfo

22 Ersan Gülüm

3 İsmail Köybaşı

13 Atiba Hutchinson

5 Jose Sosa

15 Oğuzhan Özyakup

17 Ricardo Querasma

7 Gökhan Töre

33 Mario Gomez

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X