Bursaspor’un en büyük hazinesi!

Bursaspor U17 takımı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Türkiye şampiyonu oldu… Antalya’da oynanan final karşılaşmasında MKE Ankargücü’nü 3-1’lik skorla geçen yeşil beyazlılar, Türkiye Şampiyonu olarak tüm kenti gururlandırırken kupayı Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür verdi.

Bursaspor’un en büyük hazinesi!

Emre KURTBAY

A takım düzeyinde her geçen yıl kan kaybeden ve yeni sezonla birlikte yükselişe geçmeyi planlayan Bursaspor’un altyapısında yeni şampiyonluklar gelmeye devam ediyor. Zor günler geçirmesine rağmen alt yaş kategorilerinde başarılı bir sezonu geride bırakan yeşil beyazlılar, U17 Elit A Ligi’nde Türkiye Şampiyonu olarak tüm Bursa’yı bir kez daha gururlandırmayı başardı.

ANKARAGÜCÜ’NÜ MAĞLUP ETTİ

Bursaspor U-17 takımı, yarı finalde Beşiktaş’ı 3-2 yenerek yükseldiği Elit A Ligi play-off final maçında MKE Ankaragücü’nü de 3-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Antalya Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelede yeşil beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 10 ve 88’de Enes Solakoğulları (2) ve 53’te Ankaragüçlü futbolcu Recep Yiğit Sevinç kendi kalesine kaydetti.

KUPAYI SİNAN BÜR VERDİ

Bursaspor’a karşılaşma sonrasında kupasını Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür takdim ederken Başkan Bür; Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Okan Yılmaz, U17 Teknik Sorumlusu Alper Kadiroğlu ve teknik heyetle birlikte tüm futbolcuları tek tek kutladı. Ayrıca yeşil beyazlı kulübün yöneticileri İsmail Ertekin ve Alper Özyüksel’in yanı sıra eski yöneticiler Mehmet Zahit Yanar ve Selim Yolgeçen de takımı Antalya’da yalnız bırakmadı.

Türkiye Şampiyonu olan U-17 takımına kupasını veren Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, önemli başarıya imza atan genç Timsahlara prim vereceklerini söyledi. Camia olarak böyle güzel sonuçlara hasret kaldıklarını vurgulayan Başkan Bür, şunları dile getirdi: “Çok keyifli bir sonuç aldık. Hepimiz mutlu olduk, sevindik. Kutladık çocuklarımızı. Böyle bir sonuca ihtiyacımız vardı. Mutlu bir akşam geçirdik.”

Bursaspor Başkanı Bür’den prim müjdesi

BİZ DE ONLARI SEVİNDİRECEĞİZ

“Gençlerimizin performansı iyiydi. Rakibimizden daha iyi takımdık ve sonucu aldık. Hepsini kutluyorum. Emeği olan futbolcularımızı, hocalarımızı, yöneticileri ve oraya kadar giden taraftarlarımızı kutluyorum. Hepimizi sevindirdiler. İnşallah biz de onları sevindireceğiz. Çocuklarımıza prim vermeyi düşünüyoruz. Rakamı önümüzdeki günlerde açıklarız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X