Bursa sokakları geç saatlere kadar cıvıl cıvıl

Bursa’da ramazan ayının son günlerinde çarşılar ve pazarların da açık olmasıyla hareketlilik arttı. İftardan sahura kadar çarşılar, parklar, sokaklar, meydanlar şenlik alanı gibi.

Bursa sokakları geç saatlere kadar cıvıl cıvıl

Bursa’da vatandaşlar akşam olunca camilere ve meydanlara akın ediyor. Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesi ve havaların çok sıcak olması nedeniyle gündüz sıcaktan kavrulan vatandaşlar, iftardan sonra kendilerini akşam serinliğine bırakıyor. İftar saatinde neredeyse tüm sokaklar bomboş olurken teravihin yaklaşmasıyla sokaklarda bir anda hareketlilik yaşanıyor ve bazı yerlerde bu yoğunluk sahura kadar sürüyor.

Ramazan Bayramına sayılı günler kala işyeri sahipleri de vatandaş da bu yoğunluktan hayli memnun. Bazı insanlar park ve çay bahçelerini doldururken, bazı vatandaşlar da bayram için alışveriş yapmak için sokaklara düştü. 

Vatandaşlar Kapalıçarşı ve Uzunçarşı’nın yanısıra alışveriş merkezlerinde kendileri ve çocukları için bayram alışverişi yapmayı ihmal etmediler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X