Bursa şova doyacak

Bursa Atlı Spor Kulübü, Mart, Nisan ve Haziran aylarında yapılacak olan Türkiye Binicilik Federasyonu Bursa Kapalı Manej Uludağ Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’na ev sahipliği yapacak.

Bursa şova doyacak

RECAİ UYSAL

Türkiye Binicilik Federasyonu Bursa Kapalı Manej Uludağ Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın tanıtımı ve Bursa Atlı Spor Kulübü faaliyetleri, kulüp sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıyla yapıldı. Bursa Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Yedikardeş ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu toplantıda, organizasyonlar hakkında bilgi verildi. Bursa Atlı Spor kulübü’nün bugüne kadar birçok önemli organizasyona evsahipliği yaptığını ifade eden Başkan Selçuk Yedikardeş, “Düzenlediğimiz organizasyonların yanısıra kulübümüz sporcuları Hasan Şentürk,  Serra Yedikardeş ve Taha Yedikardeş 2014 yılında da göğsümüzü kabartmaya devam ettiler” dedi.

KATKI SAĞLAYACAK

Bursa’nın önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğini belirten Başkan Selçuk Yedikardeş, “7-8 Mart (1. Ayak), 25-26 Nisan (2. Ayak) ve 5-7 Haziran (Final) yarışmaları olmak üzere Bursa Kapalı Manej Uludağ Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nı gerçekleştireceğiz. Günde 4 müsabakanın yapılacağı Bursa Kapalı Manej Uludağ Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda yaklaşık 100’den fazla at binicileri ile dereceye girmek için mücadele edecek. Yaklaşık 3 bin kişilik ziyaretçi ve katılımcının izleyeceği Bursa Kapalı Manej Uludağ Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, Bursa turizmi ve ekonomisine de büyük katkılar sağlayacaktır. Ulusal organizasyonlardaki bu başarımızı sürdürmek ve daha da ileri giderek, Grand Prix seviyesinde uluslararası müsabakalar düzenlemek, en büyük hedefimiz olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X