Bursa söz sahibi olabilir

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Uzay Havacılık Savunma (UHS) Kümelenmesi üyeleri, Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen IDEX 2017 Uluslararası Savunma Fuarı’na katıldı.

Bursa söz sahibi olabilir

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran ile UHS Konseyi ve Kümelenmesi Başkanı Dr. Mustafa Hatipoğlu’nun da yer aldığı BTSO heyeti, zırhlı personel taşıyıcı, insansız hava-kara araçları gibi tüm askeri amaçlı ürünlerin sergilendiği fuardaki son teknoloji ürünlerini yakından inceledi.

İlker Duran, yaptığı açıklamada, UHS Kümelenmesi’nin önemli etkinliklere imza atmaya devam ettiğini kaydetti.

Uzay, havacılık ve savunma sektörlerinin çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu dile getiren İlker Duran, ”Bu çeşitliliği fuarda yakından görme fırsatı yakaladık. Firmalarımız hem yeni ürünleri inceledi hem de önemli yabancı firmalarla önemli bağlantılar kurdu” dedi.

Mustafa Hatipoğlu ise, Bursa’nın söz konusu sektörlerde önemli bir altyapısının bulunduğunu dile getirerek, şehrin sahip olduğu sektör çeşitliliğiyle uzay, havacılık ve savunma gibi stratejik öneme sahip sektörlerde de söz sahibi olabileceğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X